Extra informatie zittingsavond 2018

Poster Zittingsavond 2017 4Voorverkoop
De voorverkoop start op woensdag 17 januari om 19.00 uur in de Gouden Helm. De kaartjes kosten €11,- per stuk. Bent u in het bezit van een steunkaart? Dan krijgt u korting van €1,50 per kaartje op max. 2 kaartjes. Dus bij 2 kaartjes ontvang u €3,- korting!
Het beloven 2 geweldige avonden te worden! Naast artiesten van eigen bodem; ‘Van alles wa’ en ‘Steek Off’, komen er natuurlijk weer een aantal tonproaters naar het Peelpluimenrijk!

Wichard de Benis
Met Wichard de Benis (dit jaar als de marathonloper) uit Best wordt het gegarandeerd lachen. Al jaren neemt hij zijn publiek mee in zijn absurde verhalen. De ene keer tijdens een hilarische vakanties, de andere keer in één van zijn absurde beroepen. Meerdere keren heeft Wichard al de finales gehaald op zowel de Brabantse kampioenschappen als op het grote kletstoernooi van de Keiebijters.

Jorlan Manders
Boer Jorlan Manders uit de Mortel laat het voeren van zijn varkens tijdens carnaval graag even over aan zijn knecht en toert als kletser volop langs vele Brabantse zittingsavonden. En dat al jaren met succes! In 2015 heeft hij nog de publieksprijs gewonnen bij de Keiebijters met zijn creatie Tóntje d’n Dokter. Enkele jaren geleden kwam hij al eens naar Helenaveen en brak toen de tent af. Ook dit jaar beloofd het weer een spektakel te komen als Jorlan – alias Tóntje – zijn opwachting maakt!

Ad Vermeulen
Ad Vermeulen moet als “De Lijsttrekker” het verste reizen van alle kletsers bij de Peelpluimen. Hij komt namelijk vanuit Chaam helemaal naar Helenaveen. En dat doet hij niet voor niets! Vermeulen komt om de Gouden Helm op z’n kop te zetten. Gezien zijn staat van dienst gaat dat zeker lukken! Hij staat al sinds 2002 met succes in de ton. Was al eens winnaar van de Zilveren Narrenkap bij de Keiebijters in 2013 en in 2014 schopte hij het zelfs tot Brabants kampioen Tonproaten om vervolgens in 2015 nog eens reserve kampioen Zuid-|Nederland te worden en óók nog eens vice kampioen wederom bij de Keiebijters!

Ons Jongens
En dan ‘Ons Jongens’, weer nèt efkes anders! Deze groep uit De Peel met o.a. voormalig ‘De Noot’-lid Twan van den Heuvel schetsen unieke, waanzinnige en ronduit hilarische situaties doorspekt met mooie en stijvolle muziek, gespeeld door ‘De Brabantse Jongens’. Ook zij hebben al menig zaal op z’n kop gezet met hun act. Kortom, tis altijd wir lachen met Ons Jongens!!

© 2005-2023 CV De Peelpluimen