Prachtige carnaval 2018

IMG 4341

IMG 4341
Ook dit jaar mogen we terugkijken op een prachtige carnaval. Met het schoolcarnaval ging het feest los voor 2018. De ouderenavond was prima verzorgd en zowel de Peelse als de tonpraoters kregen het publiek op de hand. De nostalgische loterij zorgden weer voor veel vermaak.

Het bezoek aan Deurne was zeer goed bezocht (94 personen). Net op tijd verdwenen de donkere wolken en scheen zowaar nog een zonnetje op het Strikkeldag. De sfeer zat er goed in en we hebben als Peelpluimen laten zien dat Helenaveen op de kaart staat in Deurne.Aansluitend was het "So you wanna be a DJ" in de residentie. Met de diverse DJ's achter de knoppen zat de sfeer er goed in!

De prachtig opgezette kerkmis, met mooie verhalen, muziek van Pro et Contra, dans van de dansmarietjes en de vorlijke klanken van het RK Kerkkoor verklaarden waarom diverse mensen in slaapzakken al voor de deur van de kerk overnachtten. Kids on Stage was dit jaar een groot succes met een record aantal deelnemers en kwalitatief zeer mooie stukken.

Na het ziekenbezoek op maandag werd er geknald en gebald tijdens de knalbalparty in de Gouden Helm. De combinatie van speeltoestellen in de grote zaal en gezellig feestmuziek in de foyer bleek ook dit jaar in de smaak te vallen, net als de grote schalen bitterballen.

Op dinsdag trok weer een bonte stoet door het Peelpluimenrijk. Het weer kon niet beter en de stemming zat er goed in. Ook hier was er veel aandacht besteedt aan de diverse creaties wat leidde tot een bonte stoet. Onze buitendorpse deelnemers willen we tevens bedanken voor hun bijdrage aan onze optocht (ook al was deze voor sommige deelnemers van erg korte duur).

CV De Peelpluimen wil bij deze iedereen bedanken die op welke wijze ook positief heeft bijgedragen aan carnaval 2018! We hebben er samen een skôn fisje van gemaakt!

Klik hier voor de uitslag voor de optocht en de loterij.

Free Joomla! templates by Engine Templates
Voor de beste carnavalsbeleving maakt onze website gebruik van cookies. Klik op OK om deze te accepteren voor een goed functionerende website.
Ok