6 februari: Voorverkoop zittingsavond

27748238 2023718041022366 4339204107560689277 oA.s. woensdag 6 februari is de voorverkoop van de zittingsavond. Aanvang: 18.45 uur in de Gouden Helm. Entree: €12,50. Heeft u een steunkaart? Met een steunkaart kunt u op 2 kaartjes € 1,50 korting per kaartje krijgen. Neem ze dus mee! De zittingsavonden zijn op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari.

Dit jaar optredens van De dansmarietjes, Dansgroep Let's Do It, De Marjorettes van Excelsior uit Zeilberg (alleen zaterdag), diverse tonproaters en uiteraard entertainment en cabaret van onze eigen Helenaveense groepen "Van Alles Wa" en "Steek Off!".

Hieronder meer info over de tonproaters:

Rob Bouwman (vrijdag & zaterdag)
De eerste buutreedner die we bekend kunnen maken heeft de toepasselijke lijfspreuk; “Een dag niet gelachen is een dag dat je wel wat anders aan je hoofd had” …  Wij zijn blij dat we jullie alvast mogen verklappen dat een rasechte Helmonder dit jaar de ton zal betreden in het Peelpluimenrijk. Rob Bouwman neemt ons in de hoogste versnelling, vol gas mee op zijn avonturen als taxichauffeur. Vorig jaar kampioen bij de Keiebijters en nu dit jaar te zien op onze beide zittingsavonden! Deze top buutreedner staat te popelen om de spits af te bijten, dus wees op tijd in de zaal! 

Berry Knapen (vrijdag & zaterdag)
De tweede buutreedner die we kunnen aankondigen is iemand die afgelopen seizoen maar liefst voor de achtste keer het Brabants kampioenschap Tonpraoten in Valkenswaard won: Berry Knapen, een meester in het buutreedenen! In de hele regio de meeste overwinningen op zijn naam staan. Overal, in elke zaal gaat het publiek plat. Als “Harry met unne midlife-crisis” `zijn wij in ieder geval verzekerd dat niemand in het Peelpluimenrijk zélf met een midlife crisis naar huis gaat!

Dirk Kouwenberg (vrijdag)
Is het een vliegtuig? Is het een straaljager? Nee! Het is Dirk Kouwenberg van planeet Nuland! En zoals ze in Amerika de legendarische woorden spraken toen Neil Armstrong zijn eerste stap op de maan zette; “That's one small step for a man, one giant leap for mankind” Zo zal ook de landing van Dirk in het Peelpluimenrijk de geschiedenis ingaan; “een kleine stap voor een kletser, maar een grote stap voor de mensheid”. Dus het belooft wat deze avond! Pas op dat je niet je stoel uitgeblazen wordt!

Jasper van Gerwen (zaterdag)
Al in 1990 besteeg onze 4e buutreedner voor het eerst de ton. Ondertussen heeft deze topper uit Hilvarenbeek 14 verschillende buuts op zijn naam staan! Al vele zalen in heel Brabant en Limburg hebben al mogen genieten van zijn doldwaze verhalen en fratsen. Zijn buuts zijn altijd hilarisch. Een ongelofelijk goed spel waarmee hij iedereen in de zaal inpakt. Kortom een mafkees....die Jasper van Gerwen! De Peelpluimen houden zich dan ook niet aansprakelijk voor welke gevolgen dan ook! U bent die avond aanwezig op EIGEN RISICO!

© 2005-2023 CV De Peelpluimen