Willem van Cauwenberghe de 60e heerser in het Peelpluimenrijk

Prinsen2020

Prinsen2020
In een dampende Gouden Helm zijn gisteravond Willem van Cauwenberghe en zijn vrouw Diana uitgeroepen tot het 60e Prinsenpaar in het Peelpluimenrijk.

De avond begon meteen goed met een prachtige act van de Prinsengarde. Met als motto "Heel Holland kakt" werd ex-Prinses Femke enkele heerlijke baksels van het lokale toilet voorgeschotel. De uitwerpselen van ex-Prins Kevin werden tot de heerlijkste verkozen, zodat ex-Prins Kevin tot de Prinsengarde kon toetreden.

De dansmarietjes vervolgden vervolgens de avond met een prachtige dans in hun schitterende outfit.

Na een elftal duidelijke aanwijzingen werd het steeds spannender in de zaal. Wie zou er onder de enorme steek komen die op het podium was opgesteld? En jahoor, na een spannende countdown werden Rens Jöris en Nikki Nielen uitgeroepen tot het 30e Jeugdprinsenpaar. Zij regeren dit jaar met de spreuk: 
Geen school, geen les, de ballen,
Want wij gaan deze carnaval knallen!

Na een flink feestje op de schouders van de raad van elf, Prinsengarde en stoere vaders werd het tijd voor de onthulling van de 60e heerser. Na een middag hard werken zitten Voorzitter Rogér en Vorst Kees nog gezellig aan een biertje, om vervolgens tot de conclusie te komen dat ze nog effe genkipt en geschorre moeten worden. Na een heuse kapsalon op het podium blijkt echter een misverstand te zijn opgetreden: er is geen Prins geregeld. Gelukkig weet de Story raad: bel HUUB.COM. Met een vrachtwagen wordt een enorm pakket afgeleverd door Huub Hermans met daarin wellicht de 60e Prins. Na een collage van de 10 laatste prinsen van Vorst Kees blijkt Huub per ongeluk de dochters van de Prins te hebben ingepakt: Lieve en Veerle van Cauwenberghe. We wensen Willem en Diana een prachtige carnaval toegewenst. Zij heersen met de spreuk:
Met deze carnaval ben ik niet in de tuinen aan het werk,
Maar sta ik samen met de Peelpluimen sterk!

Free Joomla! templates by Engine Templates