Featured

29 januari: Voorverkoop Zittingsavond

De zittingsavonden van de Peelpluimen beloven dit jaar weer te zorgen voor een heerlijke entertainmentPoster Zittingsavond 2020 4avond. De Peelse amusementsgroepen Steek Off! en Van Alles Wa! zijn uiteraard weer van de partij met een prachtige sketch. Daarnaast is er een mysterieuze deelnemer met de "Roast van Prins Willem II". Kortom, dit belooft wat!

Daarnaast wordt flink uitgepakt met de crème de la crème van tonpraters en hebben we een geweldige amusement groep Zes Kir Nix op het podium staan.

De eerste naam die op vrijdag de ton zal betreden klinkt u wellicht bekend in de oren. Dat is ook niet gek want sinds het begin dat hij mee doet aan het Brabants kampioenschap tonpraten staat deze kletser in de top 3. Door de vlieguren die hij de afgelopen jaren gemaakt heeft durven wij u 100% lachgarantie te geven. Dit door zijn grappige vondsten, ijzersterke typetjes en vlijmscherpe improvisatie wist hij al vele zalen voor zich te winnen. Acts als Beatrix, de rijdende rechter, Herman den Blijker of André Rieu heeft hij reeds met succes weten te brengen. Wij zijn dan ook blij Boy Jansen in Helenaveen te mogen verwelkomen!

Tevens zal Erik Mulder op vrijdagavond maar ook op zaterdag acte de presence geven. Sinds 2006 staat hij veelvuldig in de ton. De eerste jaren alleen lokaal, maar vanaf 2009 ook in “het circuit”. Diverse titels en publieksprijzen heeft hij inmiddels in de wacht gesleept. Één van zijn bekendste typetjes is wellicht wel de opa die van een borreltje houdt. Wat gebeurt er allemaal in het bejaardenhuis? Hoe staat het met de activiteiten en de liefde? Tot het laatste toe zal Erik de zaal aan zich gekluisterd houden. Erik gaat tot het uiterste om het publiek van de stoel te laten rollen van het lachen en al hun sores van alledag te laten vergeten.

Op zaterdag zal – naast Erik Mulder – ook de bekende Peter van Houtum uit Esch de ton betreden. Eind 2007 werd hij voor eerste keer benaderd om een buut/klets te doen, aangezien hij diverse sappige anekdotes wist van de toenmalige prins. Sindsdien is hij besmet met het tonpraatvirus en is hij een veel gevraagde tonprater. Sinds 2012 treedt hij voornamelijk in de regio midden Brabant op maar zal nu zijn debuut maken in het Peelpluimenrijk. Pas als het publiek flink heeft gelachen, is zijn missie volbracht!

Ook hebben we voor de zaterdag een nieuwkommer kunnen strikken in de ton namelijk Riza TisserandNieuw in de Ton, maar niet nieuw in comedy. Zo’n 12 jaar geleden is Riza als comedian begonnen. Sindsdien zat hij bij het Comedy Explosion gezelschap van Javier Guzman, schreef hij teksten voor televisieprogramma's als "Dit was het nieuws" en oudejaarsconferences als die van Guido Weijers, en was hij drie seizoenen bij BNNVARA te zien met Padoem Patsss! Hier leerde hij comedymaatje Rob Scheepers kennen die hem introduceerde in het Tonpraten. Er ging een nieuwe wereld voor hem open. Sindsdien had Riza als doel om de eerste Amsterdamse tonprater te worden.

Als amusement zal beide dagen Zes Kir Nix het podium betreden. Zes Kir Nix staat voor visueel, fysiek, bizar, humoristisch en meeslepend spektakel. Zes Kir Nix is een groep van 10 dol dwaze mannen, die graag vermaken. Zes Kir Nix is toch heel veel! Zes Kir Nix moet je zien en meemaken!

De voorverkoop van de zittingsavond is op woensdag 29 januari, 20:00uur in de Gouden Helm.

 

© 2005-2023 CV De Peelpluimen