2 prachtige zittingsavonden

lieve in de tonWij kunnen dit jaar wederom terugkijken naar 2 prachtige zittingsavonden.

Na het voorstelrondje door Vorst Kees ging de zittingsavond vlot van start. Na de 1e tonpraoter was het tijd voor de roast van Prins Willem II. Hierin werd het Prinsenpaar en de gehele raad van 11 flink zwartgeblakerd door debutante én Prinselijke dochter Lieve van Cauwenberghe. Na de scherpe roast krijg het publiek amper tijd om bij te komen: Van Alles Wa legde allerlei illegale kweekpraktijken bloot in ons prachtige dorp. In een prachtig samenspel van sketch, live muziek en ADHD werd het publiek kostelijk vermaakt. Voor amusementsgroep Steek Off! ging burgemeester Mak op pad om een vetlirre p(l)ak uit te delen. Met bezopen sketches en typetjes van lokale beroemdheden wisten zij de sfeer in de zaal verder te vervolmaken.

De avond werd verder afgewisseld met o.a. de prachtige dans van de dansmarietjes. Ook dansgroep Let's Do It uit Meijel lieten zien wat showdans is.
De tonpraoters maakten de avond verder helemaal af.

Als extraatje voor de avond werden Vorst Kees (11 jaar vorst), Voorzitter Rogér Maessen (sinds 2000 bestuurslid), Rianne Crommentuijn (personal assistant van de Vorst, carnavalsmis) en Inge Arts (personal assistant van de voorzitter, 11 jaar zittingsavond) benoemd tot erelid van onze vereniging. Hun tomeloze inzet en toewijding voor het carnaval in Helenaveen is onbeschrijflijk groot en hun erelidmaatschap is hiervoor een blijk van waardering.

De liedjes van Van Alles Wa en Steek Off! zijn hier te downloaden.

© 2005-2023 CV De Peelpluimen