Oproep aan de jeugd van Helenaveen!

CV De Peelpluimen is volop in beweging! Zo hebben jullie kunnen zien dat afgelopen jaar naast het jeugdprinsenpaar ook 2 adjudanten hebben gestaan, en wat hebben ze een plezier gehad met z’n vieren! Dit gaan we dit jaar zeker voortzetten. Maar dat is nog niet alles! Want; hoe meer kinderen, hoe meer lol ze kunnen maken samen! Daarom willen we naast de dansmarietjes ook een jeugdraad gaan opstarten! Dus net als de ‘grote’ raad van 11, maar dan met de jeugd.

Dat betekent dat de kinderen van de raad aanwezig zijn bij de jeugdactiviteiten en dus ook een steek van de vereniging krijgen.

Er zijn enkele regels:
De jeugdraad is voor kinderen van groep 6-7-8. Ook voor kinderen die op een andere school zitten dan de Peelparel en in Helenaveen wonen. Dit geld voor zowel jongens als meisjes. Meisjes die dansmarietje zijn kunnen niet in de jeugdraad. De contributie is €11,-

Lijkt dit je leuk? Kom dan op zondag 7 november tussen 13.30u en 14.00u met (een van) je ouders naar de Gouden Helm! De jeugdcommissie is aanwezig om je eventuele vragen te beantwoorden. Tevens is dit het moment om je aan te melden! (vol=vol)

Jeugdcommissie CV De Peelpluimen
Marieke Ottenheim
Rob van Helmond
Sandy Brouwers

© 2005-2023 CV De Peelpluimen