A.s. zaterdag 13 november: Prinsenbal!

A.s. zaterdag gaat het gebeuren. Dan zal de 62 Prins der Peelpluimen worden uitgeroepen in de Gouden Helm. Allereerst wordt afscheid genomen van Prins Willem II, georganiseerd door de Prinsengarde. Daarna zal op ludieke wijze bekend worden gemaakt wie bij de jeugd zullen heersen over het Peelpluimenrijk en laten de dansmarietjes hun nieuwe dans zien. Tot slot volgt de onthulling van de nieuwe Prins der Peelpluimen.

Tijdstip: We beginnen al om 19:00 uur, in verband met de sluitingstijd om 0:00u. Ook zal het tempo tussen de onthullingen hoog liggen zodat de Prins genoeg tijd heeft om zijn nieuwe heerserschap te vieren in de Gouden Helm.

Coronamaatregelen: Voor elkaars gezondheid zal iedere aanwezige, conform de richtlijnen, worden gecontrolleerd op het CoronaToegangsBewijs (QR-code). Zorg dat je deze bij de hand hebt bij de ingang. Daarnaast stelt de overheid de regel dat men bij klachten thuis blijft. Mogelijk vinden de komende dagen nog aanpassingen van de maatregelen plaats door de overheid. Wij houden dit nauwlettend in de gaten. Eventuele aanpassingen worden via website en facebook gecommuniceerd.

© 2005-2023 CV De Peelpluimen