Programma Zittingsavond 19 Februari

Update 7 februari: ER ZIJN NOG ENKELE KAARTEN BESCHIKBAAR. Meer info bij Jeroen Bakker: 06-83837574.

Jorlan MandersJorlan Manders
Carnavalsvierder in hart en nieren. Sinds 2000 in De Mortel op het podium en sinds 2011 ook regionaal in de ton.
In 2015 heeft Jorlan De Goeie To(o)n in Helmond gewonnen alsook de publieksprijs met zijn creatie Tóntje dén dokter. In 2021 finalist Brabants Kampioenschap in Valkenswaard.

Berry Knapen
Hij vindt het heerlijk om de boel op zijn kop te zetten en met het publiek te ‘kloten’. Nee, hij is niet te beroerd om het publiek erbij te betrekken. In de ‘ton’ is hij in zijn element. Absurde humor, onvoorspelbaar, hilarisch, explosief, een tikkeltje brutaal...heerlijk! Hij laat zichzelf ‘absurdist’ noemen. Absurd theater, daarvoor is hij in de wieg gelegd. Zijn ouders zagen dat meteen toen hij als vol vrolijke ADHD door de box stuiterde. Sinds 1999 is hij professioneel artiest of liever gezegd absurdist.
3e Brabantse kampioenschappen Tonpraoten 2019, 2020; Brabants kampioen Tonpraoten 2018; Zuid-Nederlands Kampioen 2018, 2019

Peter van der Maas
Hij houdt van tonpraoters die echte onzin vertellen. Het liefst gebruik hij originele grappen en teksten. Woordspelingen en dubbele betekenissen van woorden spoken altijd door zijn kop. De humor haalt hij op straat, op 't werk, uit de krant etc. Heeft afgelopen jaren veel geleerd in 'het circuit' en geniet van de optredens.
2022 Finalist Brabantse Kampioenschappen Tonpraten; 2019 - 4de plaats Buutgala Gendt; 2018 - Finalist Keiebijters kletstoernooi Helmond, Winnaar Buutgala Gendt, 2de plaats Kletskampioenschap Groot Deurne

Hans Keeris
Enkele jaren geleden was hij al een keer te bewonderen in Helenaveen als Wiel de Waal en Rob dun IJs. De types die hij speelt probeert hij zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te houden, zodat de humor herkenbaar blijft. Meestal is het “droog”. Zijn woordspelingen worden meestal goed gewaardeerd.
2021: 3de plaats De Goeie To(o)n + Wildcard Keiebijters; 2019: 1e plaats Grenskant buutkampioenschappen Milsbeek, 3e plaats Zuid-Nederlands Buutkampioenschap; 2018: 2e plaats Brabantse Kampioenschappen Valkenswaard, 2e plaats Zuid-Nederlands Buutkampioenschap

Freddy v/d Elzen
Freddy staat alweer sinds 2000 in de ton! In zijn woonplaats Vorstenbosch, maar ook ver daarbuiten kletst hij op zittingen, feesten of partijen. Freddy vindt dat een verhaal en de grappen leuk moeten zijn, maar met mimiek en spelen met het publiek kun je mensen ook pijn aan hun kaken laten krijgen. Hij houdt er gewoon van om mensen te laten lachen.
Finalist - Brabantse Kampioenschappen Valkenswaard 2018, 2019 en 2020

Dansmarietjes2022Steek Off!
Deze Helenaveense amusementsgroep is sinds 2016 vaste prik op de Peelse zittingsavond met een sketch over de lokale actualiteit. Ook dit jaar kunnen zij niet ontbreken. Dus ook in dit coronaseizoen hebben zij een nieuw programma in elkaar weten te zetten. Get ready for Steek Off!

Dansmarietjes CV De Peelpluimen
De avond wordt compleet gemaakt met de nieuwe dans van de dansmarietjes.

Kaartverkoop
De kaartverkoop vindt plaats op maandag 7 februari, 18:30 in de Gouden Helm.
Let op: De zittingsavond vindt plaats onder de dan geldende coronaregels. Er zal dus (als er niets verandert tijdens de perconferentie van 15 februari) om een geldige QR-code worden gevraagd. Het aantal kaarten is minder dan normaal in verband met de afstandsregel van 1,5m.

© 2005-2023 CV De Peelpluimen