Programma Carnaval 2022 (weer een update)

Zittingsavond
Zo zal er a.s. zaterdag 19 februari de Zittingsavond zijn .Deur gaat open om 18:30 uur. We starten de avond om 18.45 uur. Hier zijn nog enkele kaarten voor beschikbaar neem hiervoor contact op met Jeroen Bakker 06-83837574.

Carnavalszaterdag
Sleuteloverdracht aan het Jeugdkwartet op de binnenplaats bij onze Residentie In de Ouwe Peel, om 14:00 beginnen we het programma! Prins Steven I en Prinses Sandy zullen hier ook aanwezig zijn tevens zullen we hier ook de Jeugd Raad van 11 voor de eerste keer aan u voorstellen. Einde van middag zal er niemand minder dan Zanger Bas een showtje weg komen geven! Deze middag zal omstreeks 18.00 uur officieel afgelopen zijn.

Carnavalszondag
Deze morgen zullen we 09.00 uur beginnen met onze Carnaval mis.

Om 13.00 uur zal het Jeugdkwartet, dansmarietjes en Jeugdraad beginnen aan de optocht. Dus mensen sta langs de weg om ze welkom te heten.

Na afloop van de optocht zal de Jeugdreceptie beginnen, hier heeft iedereen de mogelijkheid om Jeugdprins Falk en Jeugdprinses Fleur, Jeugdadjudanten Mart en Lise te komen feliciteren. Dit zal plaats vinden op het terras van de Gouden Helm de receptie begint om 15:11 uur.

Carnavalsmaandag
Div activiteiten georganiseerd door de Helenaveense Horeca.
Hier zal Prins Steven I en Prinses Sandy en het Jeugdkwartet, raad van 11 en hofdames een bezoek aan brengen.

Carnavalsdinsdag
Deze avond zal om 19.30 uur beginnen in de Gouden Helm.
Hier zullen we dan afscheid nemen van ons Jeugdkwartet 2022.
Op deze avond zullen we ook kort terugblikken op het bizarre carnavalsseizoen.

Coronaregels
CV De Peelpluimen en de horecalocaties zijn verplicht de coronaregels van de overheid te hanteren.
Voor de zittingsavond betekent dit inmiddels dat nog wel een coronatoegangsbewijs nodig is. Een mondkapje of zitplaats is echter niet meer verplicht, net als de anderhalve meter afstand. Vanaf carnavalsvrijdag is het coronatoegangsbewijs ook niet meer nodig, en kan er weer als vroeger gecarnavald worden.

© 2005-2023 CV De Peelpluimen