Peelpluimen stelen de show op zaterdag

De Peelpluimen hebben op zaterdag wederom de show gestolen tijdens de sleuteloverdracht in Deurne. Onze Master of Ceremony Vorst Kees had dit jaar de presentatie in handen. Bij de presentatie van ons prinsenstel ontplofte de Markt, onder het geluid van de stoomhoorn van Henotrans. Ook in het CCD werd de boel nog flink op z'n kop gezet onder de muzikale klanken van Efkes Angers.

's Avonds was er in de Gouden Helm het Dweilen met de Kraan open met presentatieduo Prins Teun I (2012) en Prins Wout I (2013). De vele Peelpluimen kropen in de soundtrack van bekende films. Of het nu van Maaskantje is of Grease of Shrek, de zaal ging helemaal plat. Het was een zeer geslaagde avond en de Peelpluimen willen hierbij nog even de organisatie hiervoor bedanken. Ook de vele mensen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt: bedankt! Zonder de vele mensen achter de scherm was dit allemaal niet mogelijk geweest. We zijn de werkgroep "Dweilen met de Kraan open" dan ook erg dankbaar.

Deze ochtend was er de jaarlijkse carnavalsmis in de R.K. Kerk. Onder de muzikale klanken van het kerkkoor en een prachtige mis verzorgd door de pastoor was het weer een mooie mis. Ook de dansmarietjes stalen de show met hun dans.

© 2005-2023 CV De Peelpluimen