Peelpluimen kijken terug op een prachtig jubileumweekend

Op vrijdag 21 november ging het jublieumweekend van start met een prachtige receptie. Deze goedbezochte receptie met een hoge opkomst van belangstellenden uit Helenaveen en van diverse zusterverenigingen. Ook waren er ruim 40 ex-prinsen aanwezig, alsook de meeste jeugdprinsen en jeugdprinsessen. Na het officiële gedeelte werd er nog een mooi feestje gebouwd door DJ Walliez. De tentoonstelling met historische attributen en krantenknipsels trok ook veel bekijks. Het verrassingsfilmpje van Van Alles Wa was ook heel leuk.
 
Zaterdag ging werkelijk het dak eraf. In een volle tent (850 bezoekers) lieten de Schintaler horen dat zij rasmuzikanten zijn. De stimmung zat er al snel goed in en de hele tijd deinde en sprong mee op de tonen van Limbrugs Maedje, Veer höbt d'r zin in en Sierra Madre. Mocht u er geen bal van verstaan hebben? Er staan muziekteksten op onze site, om e.e.a. nog eens na te lezen....
 
Zondag was de dag van jong & oud met het Streufmatinee. Ook hier was de belangstelling groot en de jeugd van Helenaveen vermaakte zich prima, het de konijnenhoek, de springkussens, de rondgebrachte streuf, het eerste optreden van de dansmarietjes, Take Off Young en De Golden Monkeys. Ook clown Dirk trok veel aandacht met zijn trucs en het balonnen vouwen.
 
Het was een goed bezocht en prachtig weekend. De Peelpluimen wil bij deze dan ook iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt!
Bedankt! Loat um goan en loat er ginne inne stoan, alaaf!
 
© 2005-2023 CV De Peelpluimen