Woensdag 1 februari 2017: Voorverkoop Zittingsavond

Poster Zittingsavond 2017 2Na een prachtige Carnavalsmis (met dank aan Pastoor Janssen, het RK Kerkkoor en misdienaars Teun en Jeroen), een prachtige prinsenreceptie en een vette afterparty waar menig bezoeker de volgende dag nog van nagenoot, is het weer bijna tijd voor de volgende activiteit van CV De Peelpluimen.

Op 17 en 18 februari trakteert CV De Peelpluimen op een prachtige avond vol entertainment, met zowel bekend als lokaal beroemd talent. Naast tonproaters als Arian Compen ("A3 De Uitkraamhulp"), Marco van der A ("Peer Sterke"), Freddy v/d Elzen (vrijdag, "Dreeke") en Peter v/d Maas (zaterdag) is er showdans van Let's Do It (Meijel) en Take Off Young. Ook lokaal entertainment door Van Alles Wa en Steek Off! ontbreekt niet.

A.s. woensdag 1 februari start hiervoor de kaartverkoop om 19:00 voor lidmaatschapskaarthouders. Zij krijgen naast voorrang ook op twee kartjes € 1,50 korting op vertoon van hun  lidmaatschapskaart. Verkoop voor niet-leden start om 19:30. Locatie: De Gouden Helm.

Tevens wil de webmaistro bij deze nog iedereen bedanken voor alle warme felicitaties voor het ontvangen van de Vetlirre Medallie. Bedankt!

© 2005-2023 CV De Peelpluimen